Det tager kun 10-12 min.

Tilberedningen af MARV KASSEN er hurtigt klaret. Den gennemsnitlige tilberedningstid er på ca. 10-12 min. I modsætning til mange andre måltidskasser skal vores mad bare varmes og ikke tilberedes fra bunden. Vi anbefaler at følge vores vejledning for at få den bedste oplevelse og smag. Velbekomme!

OBS: Du kan IKKE sætte de sorte bøtter, maden er leveret i, i ovnen. De tåler dog microovn.

Tilberedning for UGE 3

Man. 25/1 - Asiatiske kødboller med kylling

1) Varm ovenen op på 180 grader. Varm brødet i ca. 2-3. min.

2) Varm en pande op ved høj varme. 

3) Vend bøtten med nudler ud på panden og steg i ca. 2-3 min. inden, du vender rundt i dem (de skal stege men ikke brænde på). Rør rundt i nudlerne og tilføj indholdet fra den anden boks. Varm det hele igennem i ca. 3-4 min.  

4) Anret på en tallerken med brød og servér.

Velbekomme!

Tirs. 26/1 - Paneret ising

1) Tænd ovnen på 200 grader. 

2) Læg fisken i et ovnfast fad og sæt fisken ind i 10 min. 

3) Varm de stuvede kartofler forsigtigt i en gryde ved svag varme i ca. 6 min. 

4) Anret og servér.

Velbekomme!

Ons. 27/1 - Ribollita -italiensk suppe

1) 
 
2)
 
3)
 
Velbekomme!

Tors. 28/1 - Kastanje-Karstens vildtgryde

1) 

2)

3)

Velbekomme!

Fre. 29/1 - Flæskesteg

1) 

2)

3)

 Velbekomme!

Lør. 30/1 - Wellington

1) 

2)

3)

Velbekomme!

Søn. 31/1 - Butterchicken

1)

2)

3)

Velbekomme!

Tilberedning RESTAURANT MARV 3-retters menu

Forret

1) Varm ovnen op til 175 grader,

2) Læg fisken i et fad.

3) Kom lidt olie på fisken og en halv-hel spiseskefuld vand.

4) Kom folie over fadet og damp fisken i ca. 8 min ved 175 grader.

5) Muslingesaucen varmes op under omrøring ved middel varme.

6) Anret glaskål i bunden af en dyb tallerken, kom fisken oven på, og fordel saucen omkring fisken.

7) Anret med serrano og forårsløg. 

Hovedret

1) Tænd ovnen på 200 grader.

2) Varm kartofel og rødbede i ovenen i ca. 14 min.

3) Kom selleripuré i en kasserolle og varm op under omrøring ved svag varme.

4) Tænd for en pande ved høj varme. Kom olie på panden og brun oksekødet af i 2 min. på hver side. Læg derefter oksekødet i et ildfast fad og sæt det i oven i ca. 4-5 min. 

5) Varm saucen op under omrøring ind til kogepunktet. 

6) Anret med grønkålschips og servér.

Dessert

1) Varm ovnen op til 200 grader og bag tarte tatin’en i ca. 10-12 min. til den er gylden.

2) Vend tarte tatin’en ud af formen og anret på en tallerken med vaniljecreme. 

Velbekomme!

Tilberedning MARV KASSEN 3-retters menu

Forret

1) Skær torsken i skiver og anret skiverne på midten af en tallerken.

2) Kom urtemayo i en frysepose, skær hul i hjørnet af posen og sæt nogle små “dutter” på tallerkenen.

3) Kom agurkekuglerne på tallerkenen og drys rugbrødsvrumble ud over anretningen.

4) Slut af med at pynte med grønkålschips. 

 

Hovedret

1) Kom perlebyggen op i en kaserolle og kom fløde og ost i. Skru op på middel varme og rør grundigt ind til den er cremet op.

2) Steg kalven i smør på panden ved middel varme. Ca. 3 min på hver side.

3) Kom saucen i en kaserolle og varm den op ved middel varme i ca. 5 min. 

4) Anret perlebyg, kalv og sauce på en tallerken og servér. 

Dessert

1) Desserten er klar til servering. Velbekomme!