Det tager kun 10-12 min.

Tilberedningen af MARV KASSEN er hurtigt klaret. Den gennemsnitlige tilberedningstid er på ca. 10-12 min. I modsætning til mange andre måltidskasser skal vores mad bare varmes og ikke tilberedes fra bunden. Her på siden finder du tilberedningsguide for ugens retter – husk at de er vejledende, og tilberedningen kan variere fra ovn til ovn og fra komfur til komfur. 

Velbekomme!

Tilberedning for 3-retters findes i bunden af siden ✅

Tilberedning for uge 15

Mandag d. 12/4

Pariserbøf

1) Kom lam, de små løg og sauce op i en kasserolle og varm det igennem ved middel varme i ca. 8 – 10 min.

2) Kom risene i en sigte og damp dem over kogende vand med låg i ca. 4 min.

3) Anret det hele på en tallerken med yoghurt dip  og servér :-). 

Velbekomme!

Tirsdag d. 13/4

Stjerneskud

  1. Tænd ovnen på 180 grader og kom den panerede fisk ind i ca. 3 -4 min.

  2. Kom Torsken i en kasserolle med 3 spsk. fuld vand og kom låg på.
    Damp fisken i ca. 3-4 min.

  3. Steg brødet på en pande med lidt olie og/eller smør til det er gyldent på hver side.

  4. Anret med salat – citron – rejer – asparges – dressing

  5. Velbekomme.

Onsdag d. 14/4

Wienerschnitzel

  1. Tænd en pande på middel/høj varme.
    Kom smør og olie på panden og steg schnitzlen i ca. 3 min på hver side.

  2. Når schnitzlen tages af panden kommes kartoflerne på og steges gyldne, det tager ca. 6 min.

  3. Kom Ærterne i en sigte og kom dem over kogende vand.
    Kom låg på og dampe dem i ca. 1-2 min.

  4. Saucen varmes i en kasserolle ved svag varme under omrøring.

  5. Anret med ” drengen ” og velbekomme.

Torsdag d. 15/4

Guinness Beef

  1. Kom kødet og saucen op i en kasserolle og varm det op ved svag varme.
    Husk og rør rundt jævnligt.

  2. Kom kartoffelmosen op i en kasserolle og varm op ved svag varme, vend kartoffelmosen med en dejskraber, jævnligt. 

  3. Anret med creme fraiche og velbekomme.

Fredag d. 16/4

Okse & Grønt

  1. Tænd en pande på høj varme og kom olie på panden.
    Kom oksefileten på panden og steg den ca. 3 min på hver side.
  2. Varm ærtepuré i en kasserolle ved svag varme og søg for at rør jævnligt i den, så  den ikke brænder på.
  3. Ærter, rødløg, bær kommes på en pande, gerne den kødet har stegt på, og varmes igennem i ca. 2-3 min.
  4. Saucen varmes i en kasserolle ved middelvarme under omrøring.
  5. Ovnen tændes på 200 grader og röstien kommes ind i ca. 6 min.

Lørdag d. 17/4

Kæber & Mos

  1. Svinekæberne kommes op i en kasserolle sammen med braiserlagen.
    Varm dem op ved svag varme i ca. 7-8 min. Gerne under låg.
    Husk og vend dem jævnligt.
  2. De karamelliserede løg kommes i en kasserolle og varmes op ved svag varme.
  3. Kartoffelmosen kommes i en kasserolle og varmes op ved svag varme.
    Vend rundt med en dejskraber.
  4. Anret
  5. Velbekomme.

Søndag d. 18/4

Græsk Gyros

  1. Tænd op for en pande ved høj varme.
    Kom kødet på panden og steg det ca. 1-2 min på hver side.

  2. Kom brødet ind i ovnen på 200 grader.
    Varm brødet i ca. 1 minut.

  3. Kom grøntsagerne i brødet sammen med kødet og velbekomme. 

Allergener & andre forespørgsler.
Kontakt os gerne.

 

Tilberedning MARVKASSEN 3-retters

1) Start med at tænde ovnen på 200 grader, så den varm, når I skal i gang med at at tilberede hovedretten.

2) Skænk et glas arbejds-vin op – du må ikke glemme hyggen 🙂
(Kan gentages ved alle steps i tilberedningen)

Forret

Anretning

Læg laksen på midten af tallerkenen og kom friskosten på.

Kom agurkerne, rugbrødschips og dild oven på.

Server og Velbekomme.

Hovedret

Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader.
Steg kartoflen i smør eller olie i ca. 1 minut på hver side og kom kartoflen ind i ovnen i ca. 6-8 min.
Tænd op for en pande ved høj varme og kom olie på panden.
Kom bøffen på panden og steg den ca. 3-4 min på hver side.
Kom svampe, blomkålsbuketter, forårsløg på en pande og steg det af i olie i ca 3 min.
Inden servering kommes persillen ud over inden servering.
Saucen kommes i en kasserolle og varmes op under omrøring ved middelvarme..
Blomkålspuré kommes i en kasserolle og varmes op under omrøring ved lav varme.

Anretning

Kom puré i midten af tallerkenen, og kom kødet oven på.
Kom blomkålsbuketter, svampe over kødet, lade det falde lidt ned, 
Forårsløg lægges oven på kødet.
Kartoflen lægges skråt ved siden af kødet og saucen kommes rundt om. 

Dessert

Anretning.

Chokoladekagen kommes på en tallerken.

Bær lægges oven på kagen, karamelsaucen kommes rundt om.

Krystalliseret Chokolade ” kastes ” på og Tuillen sættes på toppen. 

VELBEKOMME :-)!

Tilberedning PREMIUM 3-retters

1) Start med at tænde ovnen på 200 grader, så den varm, når I skal i gang med at at tilberede hovedretten.

2) Skænk et glas arbejds-vin op – du må ikke glemme hyggen 🙂
(Kan gentages ved alle steps i tilberedningen)

Forret

Tænd for en pande ved høj varme og kom olie på.
Steg kammuslingerne ca. 1.5 min på den ene side og 1.5 min på den anden side, muligvis kun 1 minut.
Blandingen  med blomkålsris, brunet smør og kapers kommes i en kasserolle og varmes ved svag varme.
Blomkålspuré kommes i en kasserolle og varmes op ved svag varme.
 

Anretning

Kom puré på midten af tallerkenen og sæt kammuslingerne oven på.
Kom blomkålsris, kapers og det brunede smør oven på kammuslingerne.
Kom koralchips på som ” låg ” og kom brøndkarsen på ” låget “.

Hovedret

Tag wellington ud af køleskabet og pensle den med æggeblandingen.
Kom den i ovnen i ca. 12 min, måske den skal have en lille smule længere, eventuelt kan ovnen skrues op på 220 grader.
Når den er taget ud af ovnen skal den hvile på bordet i ca. 10 min.
Enderne skæres af og så kan der skæres skiver i den tykkelse du ønsker.
Kom pommes anna i ovnen i ca 10 min.
Varm løg kompotten op i en kasserolle ved svag varme.
Det samme gælder saucen.

Anretning

Løg kompot kommes på midten af tallerkenen. Wellington lægges oven på med skæresiden op ad.
Læg pommes anna ved siden af, de syltede løg ud over og saucen rundt om.

 

Dessert

Anretning

Læg kagen på midten af tallerken og kom bær ud over.
Kom vaniljecremen over.

Velbekomme 🙂