Det tager kun 10-12 minutter

Tilberedningen af MARV KASSEN er noget som klares hurtigt. Den generelle tilberedningstid er normalt på 10-12 min. I modsætning til mange andre måltidskasser skal vores mad bare varmes og ikke tilberedes fra bunden. Vi anbefaler at følge vores vejledning for at få den aller bedste oplevelse og smag. Velbekomme!

NB: Du kan IKKE sætte de sorte bøtter maden er leveret i i ovnen. De tåler dog microovn.

Tilberedning for UGE 44

Man. - 26/10 Hamburgerryg

1)Tænd ovnen på 180*

2)Kom de brunede kartofler i et fad sammen med hamburgerryggen. Giv det ca 8 minutter

3)Varm grønlangkålen i en gryde.

4)Anret grønlangkål, hamburgerryg og de brunede kartofler på en tallerken

Tirs. - 27/10 Italiensk inspireret fisk

1)Tænd ovnen på 180*

2)Sæt fisken ind i ca 6 minutter.

3)Sæt en gryde over med vand og damp grøntsagerne

4)Anret fisken sammen med grøntsagerne og aiolie

Ons. 28/10 - Mørbradbøffer i sennepssauce

1)Tænd ovnen på 200*

2)Kom mørbradbøfferne i et fad sammen med sovsen. De skal have ca 10 minutter.

3)Sæt en gryde over med vand og damp risene i en sigte mens der røres lidt i dem. De skal have ca 5 minutter.

4)Anret risene på en tallerken sammen med mørbradbøfferne og salaten

Tors. - 29/10 Bagt kartoffelsuppe

1)Kom suppen i en gryde og opvarm ved middel varme i ca 10 minutter

2)Opvarm ovnen til 200*

3)Varm brødet i ca 3-4 minutter

4)Anret suppen i en dyb tallerken med den sprøde skinke.

Fre. 30/10 - Kyllingeburger

1)Opvarm ovnen til 200*

2)Kom fritterne på en bageplade med bagepapir og varm dem i ca 8 minutter

3)Varm kyllinge “bøffen” og bollen med i de sidste ca 5 minutter

4)Byg din burger som du lige er i humør til 😊👩‍🍳

Lør. 31/10 - Souvlaki med oksekød

1)Opvarm ovnen til 180*

2)Kom spydene på en bageplade med bagepapir og giv dem ca 8 minutter

3)Anret salaten og tzazikien på en tallerken sammen med spydene

4)Dans en lille græsk Zorba 💃🏼🕺

Søn. 1/11 - Koteletter i fad

1)Opvarm ovnen til 180*

2)Sæt aluformen med koteletterne ind på en rist og varm den i 10 minutter

3)Sæt gryde over med vand og damp risene i en sigte og rør lidt rundt. De skal have ca 5 minutter.

4)Sæt en kasserolle over med lidt vand. Når vandet koger kommes bønnerne i. De skal kun have ca 2 minutter.

5)Anret risene, bønnerne og koteletten på en tallerken