Det tager kun 10-12 min.

Tilberedningen af MARV KASSEN er hurtigt klaret. Den gennemsnitlige tilberedningstid er på ca. 10-12 min. I modsætning til mange andre måltidskasser skal vores mad bare varmes og ikke tilberedes fra bunden. Her på siden finder du tilberedningsguide for ugens retter – husk at de er vejledende, og tilberedningen kan variere fra ovn til ovn og fra komfur til komfur. 

Velbekomme!

Tilberedning for 3-retters findes i bunden af siden ✅

Tilberedning for uge 19

Mandag d. 17/5

Asiatisk Kylling & Nudler

 

  1. Tænd op for en pande ved middel/høj varme og steg kyllingen 2 min på hver side og sæt det eventuelt  i ovnen i ca. 3-4 min.
  2. Kog nudlerne i saltet vand i ca. 3 min, måske lidt længere.
  3. Tænd op for en pande og kom olie på. Steg nudlerne sammen med grøntsagerne, husk og lad lidt vand sidde på nudlerne.
    Kom marinaden på og steg sammen med.
  4. Steges ca. 5 min på panden.
  5. Anret med nødderne, lime, persille, syltet ingefær/kinaradise og forårsløg.
  6. Velbekomme.

Tirsdag d. 18/5

Laks & Asparges

  1.  Tænd ovnen på 200 grader og kom kartoflerne ind i ca. 8 min.
  2. Steg laksen med skindsiden ned af på høj varme, indtil den har skiftet farve ca. 2/3 del op.
  3. Vend laksen og steg ca. 1 minut på den anden side.
  4. Når laksen er taget af, kommes forårsløg og asparges på panden, når det har stegt i ca. 2 min kommes ærterne på og varmes i ca. 1-2 minutter.
  5. Varm sauce og puré i hver sin kasserolle ved svag varme under omrøring.
  6. Anret med nødder, pesto og velbekomme.

Onsdag d. 19/5

  1.  

Torsdag d. 20/5

Kylling & Grønt

  1.  Tænd ovnen på 180 og kom kyllingen ind i i ca. 6-8 min.
  2. Rösti kommes i ovnen ca. 10-12 min.
  3. Kom blomkålen i ovnen ca. 6 min eller steg den ved middel varme ca 3 min på hver side.
  4. Anret og velbekomme

Fredag d. 21/5

Wellington

  1.  Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pensel wellington med æg eller kold kaffe.
    Sæt den midt i ovnen og bag den i ca. 20 min.
  3. Kom kartoflen ind i ovnen i ca. 8 min.
  4. Kom gulerødderne i ovnen i ca. 5 min.
  5. Saucen varmes ved svag varme under omrøring, ligeledes gøres med puré.
  6. Asparges steges 20 sekunder på en varm pande.
  7. Anret og velbekomme.

Lørdag d. 22/5

Kalvefilet

  1.  Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom kalvefilet ind i ovnen i ca. 7-8 min. afhængig af hvilken størrelse I har fået, ( pga. antal af kuverter. )
  3. Kom kartoffel i ovnen i ca. 8 – 10 min.
  4. Kom Selleripure i en kasserolle og varm op ved svag varme under omrøring.
  5. Sellerien steges på en varm pande i olie ca. 3 mn.
  6. Anret med de syltede løg.
  7. Velbekomme.

Søndag d. 23/5

TILBEREDNING

MARVKASSEN - 3-retters.

1) Start med at tænde ovnen på 200 grader, så den varm, når I skal i gang med at at tilberede hovedretten.

2) Skænk et glas arbejds-vin op – du må ikke glemme hyggen 🙂
(Kan gentages ved alle steps i tilberedningen)

Forret

Tilberedning
 
Bring vand i kog og skræl de hvide asparges.
Kom aspargesene i vandet og kog dem ca. 3 min, men stik i dem og hvis de slipper så er de færdige.
Varm saucen op i en kasserolle ved svag varme under omrøring.
 
Anretning
 

Læg asparges på midten af tallerkenen og kom saucen på.

Kom rejerne oven på aspargesene, kom dildolien over og pynt af med dild.

Server og Velbekomme.

 

Hovedret

Tilberedning

Steaken

Kom kartoflerne i en sigte og damp dem under låg over kogende vand i ca. 4 min.

Sommerløg kommes på en pande med højkant og steges ved middelvarme med lidt olie ca. 2 min.
Ærterne kommes på i 30 sekunder og det hele tages af.

Ærtepuré varmes i en kasserolle v ed svag varme under omrøring.

Steaken steges 2 min på hver side på en pande ved høj varme med olie.

Saucen varmes op under omrøring ved middelvarme.

Torsken

Muslingesaucen varmes op under omrøring ved svag varme.

Torsken steges 2-3 min på den ene side og 1 minut spå den anden ved høj varme med olie og smør.

Bacon steges sammen med sommerløgene.

Anretning

Anret med asparges der er rå eller skrællet med en kartoffelskræller.
Kom ærtepuré i bunden og steaken oven på.
Kom løgene, ærter, kartofler ved steaken og kom saucen over.

 

Kom ærtepuré i bunden og kom løgene, bacon, ærter og kartoflerne i bunden og læg torsken på.

Kom muslingesaucen rundt om og pynt af med aspargesene.

 

Dessert

Anretningen

Kom jordbærgrøden i en en dyb tallerken og kom fløden på.

Pynt af med chokoladen.

VELBEKOMME :-)!